Date: 16/Jan/2017

កន្លងមកថ្មីៗនេះ នាយកដ្ឋានប្រយុទ្ធនឹងជំងឺឆ្លង ទទួលបានរបាយការណ៌ពីមន្រ្តីសុខាភិបាលថ្នាក់មូលដ្ឋានពីករណីពុលចំណីអាហារបណ្តាលមកពីចំណីអាហារមួយចំនួនដូចជា ពុលនំបញ្ចុក ពុលនំប័ុងប៉ាតេ ពុលបាយកញ្ចប់សាច់ជ្រូកឫសាច់មាន់ ។ ល ។ យើង រកឃើញថាភាគច្រើនពុលចំណីអាហារបណ្តាលមកពីរៀបចំខ្វះអនាម័យ ឫ រក្សាទុកមិបានល្អត្រឹមត្រូវ ឫទុកដាក់ក្នុងចន្លោះសីតុណ្ហភាពគ្រោះថ្នាក់ ។ ដើម្បីសុវត្ថិភាពម្ហូបអាហារ និងកុំឲ្យខាតបង់មុខរបរ សូមបងប្អូនអានសារណែនាំគន្លឹះអប់រំសុខភាព សង្ខេបនៅខាងក្រោមនេះ ៕
ពត៌មានបន្ថែមទូរស័ព្ទ ១១៥
អ្នកនាំពាក្យក្រសួងសុខាភិបាល។

5tips safeFood.sm